育路教育网,一站式的学习教育平台

同等学力英语辅导 每日一练(11月25日)

来源:环球卓越 时间:2009-11-25 10:17:37

在职研究生报考条件测评

    Stone Hill Mall

  Stone Hill Mall has fewer large department stores than most malls but, instead, features more than 100 small specialty shops, while the few that are not used yet will be filled as soon as the mall's owners find proprietors(业主)who fit the mall’s image.  One thing that makes Stone Hill Mall popular was that all of the stores remain open from 9 a.m. until 10 p. m., Monday through Friday. This favorable start has certainly been advantageous thanks to such features as its being the only shopping centre in the area to provide free baby-sitting for children from two to eight years old and its offering restaurants to suit every pocket, with the possible exception of the highly budget-conscious. Furthermore, as far as movie entertainment is concerned, Stone Hill Mall tops Westgate Mall, which looked very impressive when it opened last year, with three separate cinemas.

   Besides, the air-conditioning system makes sure a comfortable inside temperature of 25 degrees centigrade no matter what the weather is like outside, and in addition to its three beautiful fountains, the mall has a quiet garden area with comfortable benches and chairs for shoppers who have become tired.

   One complaint about Stone Hill Mall is that it is located outside the city, but there is a regular bus service between the mall and the city centre. A further complaint might be that, although the mall is surrounded by trees to match it with the scenery, it will be some years before these can effectively make the main buildings and the vast parking lot a part of the area around.

  1 Stone Hill Mall is different from other malls because it has  
   A. more large department stores. 
   B. more empty space to rent. 
   C. many shops selling special goods. 
   D. shops selling expensive goods.

   2 Stone Hill Mall is popular with shoppers mainly because of its
   A. long business hours. 
   B. attractive restaurants. 
   C. children’s stores. 
   D. entertainment facilities

   3 What makes Stone Hill Mail a more favorable shopping place is  
   A. the prices in the shops. 
   B. the weather in the area. 
   C. the childcare facilities. 
   D. the conditions inside the mall.

   4 It is implied in the passage that the writer takes a(n) attitude towards the mall. 
   A. critical 
   B. indifferent 
   C. praiseful 
   D. one-sided

   5 The main purpose of the passage is to
   A. compare Stone Hill Mall with other shopping centers 
   B. introduce the unique features of the mall. 
   C. discuss its strengths and weaknesses, 
   D. draw attention to the inadequacies of shopping centers.

1. C。根据文章第一段中“features more than 100 small specialty shops”已拥有100多家 特色小店为特点可知答案为C。

2. A。文章第二段第一句话指出,Stone Hill Mail受到欢迎是因为营业时间长。

3. D。选项A,B,C都是Stone Hill Mail内部环境,选项D是对这三项的总结,故答 案为D。
  
4. B。文章中即提到了Stone Hill Mail的优点,又提到了其缺点,所以是带着中立的观 点,故答案为B。
  
5. C。文章主要讨论了Stone Hill Mail的优缺点,故答案为C。

结束

特别声明:①凡本网注明稿件来源为"原创"的,转载必须注明"稿件来源:育路网",违者将依法追究责任;

②部分稿件来源于网络,如有侵权,请联系我们沟通解决。

阅读全文

一站式择校服务!【免费领取】专业规划&择校方案

*学生姓名 :
*手机号码 :
*意向专业 :
 意向院校 :
*当前学历 :
免费领取 :

评论0

“无需登录,可直接评论...”

用户评论
500字以内
发送
    在职研究生报考条件评测
    相关文章推荐
    同等学力申硕需要考试吗?
    同等学力申硕需要考试吗?

    近些年来,攻读在职研究生已经成为很多人提高自我的重要方法,我们都知道,非全日制研究生与全日制研究生一同考试,入学较难,因而同等学力申硕已经成为多数人的挑眩那么,...

    00评论2021-05-11 09:20:44

    免费咨询

    在线咨询 报考资格测评
    扫码关注
    在职研究生微信公众号二维码

    官方微信公众号

    电话咨询
    联系电话
    010-51264100 15901414202
    微信咨询
    用手机号进行搜索添加微信好友
    15901414202

    张老师

    15901414201

    张老师

    15811207920

    育小路

    一对一免费咨询

    张老师
    返回顶部