育路教育网,一站式的学习教育平台

同等学力英语辅导 每日一练(11月24日)

来源:环球卓越 时间:2009-11-25 10:11:59

在职研究生报考条件测评

无标题文档

     My Fast Job

   I was six when I joined my father and two elder brothers at sunrise in the hayfields of Eufaula, Oklahoma. By the time I was eight I was helping Dad fix up low-income rental properties. He gave me a penny for every nail I pulled out of old boards.

   I got my first real job, at JM’s Restaurant in town, when I was 12. My main responsibilities were clearing tables and washing dishes, but sometimes I helped cook.

   Every day after school I would head to JM’s and work until ten. Saturdays I worked from two until eleven. At that age it was unlucky going to work and watching my friends run off to swim or play. I didn’t necessarily like work, but I loved what working allowed me to have. Because of my job I was always the one buying when my friends and I went to the local bar Tastee Freez. This made me proud.

   Word that I was honest and hardworking got around town. A local clothing store extended credit to me although I was only in the seventh grade. I immediately charged a $ 68 sports coat and a $ 22 pair of trousers. I was making only 65 cents an hour, and I was already $ 90 in debt! So I learned early the danger of easy credit. I paid it off as soon as I could.

    My first job taught me discipline, responsibility and brought me a level of personal satisfaction few of my friends had experienced. As my father, who worked three jobs, once told me, “If you understand sacrifice and commitment, there are not many things in life you can’t have.” How right he was!

   1 When the author was a child, he was made to help his father work because  
   A. the restaurant was short of hands. 
   B. his family belonged to the low-income group. 
   C. he wanted to experience another life 
   D. he was stronger than his two brothers.

   2 At the age of 12, the author got a job at a restaurant and often worked till late at night because   
   A. he liked that work. 
   B. he didn’t like playing. 
   C. he was hard-working. 
   D. he felt rewarded by doing that work.

   3 The word “Word” in the sentence "Word that I was honest and-hard-working got around town in the fourth paragraph means   
   A. statement. 
   B. advice. 
   C. news. 
   D. promise.

   4 When the author was in the seventh grade, he was in debt because  
   A. he did not work any more. 
   B. he bought clothes on credit. 
   C. he was charged too much for the sports coat. 
   D. he made little money at that time.

   5 What does the author want to tell the reader by this text? 
   A. If you know sacrifice and responsibility, you can have many things in life. 
   B. Children from poor families usually have a very unhappy childhood. 
   C. Children should be made to work and earn some money by themselves. 
   D. You will learn discipline and responsibility by working early in life.

1. B。根据文章第一段第二句话“helping Dad fix up low-income rental properties”可知,作 者家境贫寒,他工作是为了补贴家用,故答案为B。

2. D。文章第三段中“I loved what working allowed me to have”,作者喜爱工作带给他的 一切,故答案为D。

3. C。选项A,陈述;B,建议;C,消息;D,承诺。这句话意思是,我工作诚恳认真 这件事传遍了整个镇子。只有选项C符合句意,故答案为C。 
 
4. B。根据文章第四段“I immediately charged a $ 68 sports coat and a $ 22 pair of trousers” 可知答案为B。 
 
5. A。根据文章最后一段中的“If you understand sacrifice and commitment, there are not many things in life you can't have”可知,答案为A。

结束

特别声明:①凡本网注明稿件来源为"原创"的,转载必须注明"稿件来源:育路网",违者将依法追究责任;

②部分稿件来源于网络,如有侵权,请联系我们沟通解决。

阅读全文

一站式择校服务!【免费领取】专业规划&择校方案

*学生姓名 :
*手机号码 :
*意向专业 :
 意向院校 :
*当前学历 :
免费领取 :

评论0

“无需登录,可直接评论...”

用户评论
500字以内
发送
    在职研究生报考条件评测
    相关文章推荐
    同等学力申硕需要考试吗?
    同等学力申硕需要考试吗?

    近些年来,攻读在职研究生已经成为很多人提高自我的重要方法,我们都知道,非全日制研究生与全日制研究生一同考试,入学较难,因而同等学力申硕已经成为多数人的挑眩那么,...

    00评论2021-05-11 09:20:44

    免费咨询

    在线咨询 报考资格测评
    扫码关注
    在职研究生微信公众号二维码

    官方微信公众号

    电话咨询
    联系电话
    010-51264100 15901414202
    微信咨询
    用手机号进行搜索添加微信好友
    15901414202

    张老师

    15901414201

    张老师

    15811207920

    育小路

    一对一免费咨询

    张老师
    返回顶部