2014年报关员考试模拟试题及答案解析(4)

来源:育路教育网发布时间:2014-02-21

  实用报关英语

  1. In the foreign trade business, the payment is always made by L/C.In this sentence, L/C is the abbreviation for ______.

  A.bill of Lading B.commercial Invoice

  C.buying Contract D.letter of Credit

  2. The main purpose of the Customs supervision and control is to ______ China, seconomic, trade, scientific, technological and cultural exchanges with other countries.

  A.supervise B.control

  C.promote D.limit

  3. We are sorry to inform you that the shipment is not ______ the standard stipulated in the contract.

  A.into B.up to

  C.according to D.instead of

  4. We usually accept payment by irrevocable L/C payable ______ shipping documents.

  A.among B.between

  C.against D.about

  5. We can assure you ______ punctual shipment.

  A./ B.with

  C.in D.of

  6. We wish to receive your sample ______ which we will pay upon receipt of your advice.

  A.of B.with

  C.about D.for

  7. According to the Customs Law, the duty-paying value of an import item should be its normal _______ price which should be approved by the Customs.

  A.FOB B.CIF

  C.CFR D.FCA

  8. To give you a general idea of the various cotton piece goods now available for export, we ______ a brochure and a sample-cutting booklet.

  A.enclose B.enclose you

  C.enclose to you D.enclose for you

  9. We are a state-owned corporation ______ the export of tablecloths.

  A.specialized B.specializing

  C.specialized in D.specializing in

  10. We ______ our price according to the international market.

  A.adjust B.readjust

  C.accept D.admit

  参考答案:

  1.D 2.C 3.B 4.C 5.D

  6.D 7.B 8.A 9.D 10.B

纠错

报关员考试辅导 通关保过套餐助力通关! 咨询:010-51294794

2013年覃珍珍独家主讲,剖析必考知识点,签约保过! 咨询:010-51294794

  • VIP保过班:试学满意后再付费,尊享VIP特色服务!     详情>>
  • 1+1双证班套餐:精讲+考点串讲  六折优惠    详情>>

课程名称
主讲名师
课  时
免费试听 优惠价 报 名
学习指导(高清) 覃珍珍 4 100元
精讲班 覃珍珍 100 400元
报关程序真题解析班 覃珍珍 19 100元
商品归类真题解析班 覃珍珍 29 100元
报关单真题解析班 覃珍珍 29 100元
冲刺班(高清) 覃珍珍 21 300元
内部资料班 覃珍珍 不单独出售,VIP套餐赠送

足不出户与覃老师轻松互动学习,免费10天试学,签约保过!咨询:010-51294794

  • 保过班团购优惠:原价1000元 现价360元,本期不过下期免费学习。  详情>>

课程名称
主讲
课时
优惠价
免费试听
报名
全程强化班 梁焕磊 46 500元
考点串讲班 梁焕磊 20 200元
应试点题班 梁焕磊 6 300元
育路版权与免责声明

① 凡本网注明稿件来源为"原创"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有。任何媒体、网站或个人转载、链接转贴或以其他方式复制发表时必须注明"稿件来源:育路网",违者本网将依法追究责任;

② 本网部分稿件来源于网络,任何单位或个人认为育路网发布的内容可能涉嫌侵犯其合法权益,应该及时向育路网书面反馈,并提供身份证明、权属证明及详细侵权情况证明,育路网在收到上述法律文件后,将会尽快移除被控侵权内容。